Praktisch

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Feelgood Psychology is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer inzicht in zijn of haar leven. Als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen en zelf niet meer verder komt. Als je meer balans zoekt, of gezonder en fitter in het leven wilt staan. Feelgood Psychology behandelt volwassenen met allerlei vraagstukken of klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

afspraak maken met Feelgood Psychology

 • angsten
 • depressie, somberheid
 • klachten n.a.v. een traumatische gebeurtenis/PTSS
 •  rouw en verlies
 • overbelasting en burn-out
 • problemen rondom vruchtbaarheid, zwangerschap, bevalling
 • lichamelijke klachten gerelateerd aan spanning
 • problemen in relaties met anderen
 • seksuele problemen
 • rouw en verlies
 • (milde -matige) dwangklachten
 • (milde -matige) eetproblemen
 • onzekerheid, negatief zelfbeeld
 • misofonie
 • ADHD-diagnostiek en kortdurende behandeling

 

Afspraken en voorwaarden

Afspraak maken
Een afspraak maken is heel eenvoudig. Je kunt ons mailen via info@feelgoodpsychology.nl. We beantwoorden je e-mail doorgaans binnen twee werkdagen.

Afspraak annuleren of wijzigen
Heb je een afspraak ingepland en wil je deze annuleren of wijzigen? Laat het ons dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. Je kunt annuleren door te bellen naar 06-42160945 of een e-mail te sturen. Bij te laat annuleren (of niet verschijnen op de afspraak) brengen wij €75,00 in rekening.

Pinnen
Wij vragen iedereen die start met een coachings of behandelingstraject te pinnen na elke sessie. Bij verzekerde zorg vragen we een vast voorschot-tarief te betalen, waardoor uiteindelijk het grootste deel van de eindfactuur betaald is tegen het einde van de behandeling. De eindfactuur maken we voor je op en kun je desgewenst zelf indienen bij je verzekeraar.

Verzekerde Zorg

Verzekerde zorg
Afhankelijk van de aard van je klacht, vergoedt je zorgverzekering mogelijk een deel van de kosten. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor details over jouw situatie. Bij Feelgood Psychology hebben wij ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met verzekeraars. Als je een restitutiepolis hebt, kan er tot 100% vergoed worden en als je een natura-polis hebt vaak 60-80% van de behandeling. Dit is exclusief je eigen risico. Voor vergoeding door jouw zorgverzekering kun je meer informatie vinden op: https://contractvrijepsycholoog.nl

 

Tarieven

 

Vanaf 2022 geldt er het Zorgprestatiemodel (zie ook www.zorgprestatiemodel.nl). Behandeling van een psychische stoornis valt meestal binnen uw basisverzekering. De tarieven zijn afhankelijk van het type consult (behandeling of diagnostiek) en de lengte van het consult.

Tarieven 2023

In onze praktijk maken we meestal afspraken van 60 minuten en voor EMDR vaak afspraken van 90 minuten. We hanteren hiervoor NZA-tarieven:

Het tarief voor een intake van 60 minuten is € 173,40 CO0562

Diagnostiek van 90 minuten heeft een tarief van € 259,01 (CO0822)

Het tarief voor een consult behandeling van 60 minuten bij een GZ-psycholoog is € 152,50 (CO062), voor 90 minuten is dit: 229,30 (CO0887)

 Vanaf 1 oktober 2023 gelden voor Marije Feenstra de NZA-tarieven van Klinisch Psycholoog:

Intakegesprek 60 minuten: 229,67 (CO0538)

Diagnostiek 90 minuten: 342,79 (CO0798)

Behandeling 60 minuten: 200,40 (CO0603)

Behandeling 90 minuten: 301,13 (CO0863)

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten, je krijgt zelf de rekening die je aan ons betaalt (betalingstermijn is 7 dagen). Is er sprake van een psychische stoornis, dan kun je een deel van de factuur van je zorgverzekeraar terugkrijgen. Informeer bij je zorgverzekeraar over de mogelijkheden voor ongecontracteerde zorg. Je hebt een eigen risico in 2023 van 385 euro.

Voor behandeling die vergoed wordt door de zorgverzekering heb je een verwijsbrief nodig.

Private behandeling/coaching
Het tarief per sessie van privaat betaalde individuele behandeling, private coaching en wandelcoaching is € 152,50. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten. Het tarief voor een e-health consult is € 65,00. Voor deze consulten wordt ongeveer 25 minuten behandeltijd gerekend.

Pinnen
Wij vragen iedereen die start met een coachings of behandelingstraject te pinnen na elke sessie. In 2022 vragen  we bij verzekerde zorg vragen een vast voorschot-tarief te betalen, waardoor uiteindelijk het grootste deel van de eindfactuur betaald is tegen het einde van de behandeling.

BTW
Over de tarieven van behandelingen die vallen onder de wet BIG wordt geen BTW geheven.

No show: Voor afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd hanteren wij een no-show tarief van 75 euro.

Wachttijden

Op dit moment is een wachttijd van ongeveer 4 weken voor intake, er is geen wachttijd voor behandeling.