Onno Beets

een psycholoog die bij je past

Het bespreken van problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, is erg persoonlijk. Daarom vinden we het bij Feelgood Psychology belangrijk dat je een klik hebt met je behandelaar.

afspraak maken met Feelgood Psychology

onno beets

Het mooie van dit werk vind ik dat je met je kennis en vaardigheden anderen helpt hun kwaliteit van leven belangrijk te verbeteren.

Door mijn pensioen heb ik nu meer tijd voor mijn sporten. Toch blijft het werk me zoveel goeds brengen dat ik er met plezier mee door ga.
Sinds mijn afstuderen werk ik in de GGz, aanvankelijk als kinderpsychotherapeut en gezinstherapeut. Hierdoor  behandelde ik vaak ook ouders voor hun eigen narigheid en ook zag ik hen vaak in verband met partner-relatieproblematiek.

In de psychotherapie zijn gelukkig veel goede nieuwe ontwikkelingen gekomen. In de loop der jaren heb ik zo mijn therapeutische mogelijkheden telkens kunnen uitbreiden, natuurlijk met de daarbij horende opleidingen.  Bij mijn behandelingen maak ik gebruik van oplossingsgerichte therapie, socratische dialoog, cognitieve gedragstherapie, EMDR en systeemtherapie.

Sinds 2000 ben ik BIG-geregistreerd psychotherapeut.