Meditatie in je dagelijks leven brengen

Heb jij ook moeite om meditatie in je dagelijks leven te brengen? Dit is iets wat ik veel hoor tijdens de mindfulness-trainingen die ik geef en wat ik zelf zeker ook ervaar. Ik zou zelf bijvoorbeeld graag echt elke dag aan het begin van de dag mediteren, maar mijn zoontje wordt ook graag om 6.15 wakker. Ik las onlangs in ‘gezond leven met mindfulness’ van Jon Kabat Zinn, dat zijn kinderen ook altijd de energie in huis leken op te merken en er tijden waren dat hij om 4 uur ‘ s ochtends opstond om te mediteren, dat inspireert weer! Ter inspiratie ook nog het volgende blog-artikel van Mind Body Green om meditatie in jouw routine te krijgen:

http://www.mindbodygreen.com/0-25042/how-to-fit-meditation-into-your-morning-routine-no-matter-what.html?utm_content=daily&utm_medium=email&utm_campaign=160518&utm_source=mbg