Marije Feenstra

een psycholoog die bij je past

Het bespreken van problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, is erg persoonlijk. Daarom vinden we het bij Feelgood Psychology belangrijk dat je een klik hebt met je behandelaar.

afspraak maken met Feelgood Psychology

Marije Feenstra

Psychologie is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Al sinds ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in wat mensen drijft. Het begrijpen hiervan geeft me de mogelijkheid om te kunnen bijdragen aan ontwikkeling en gezondheid van de ander.

In mijn werk richt ik me graag op de veerkracht die mensen van nature hebben, ik heb een positieve inslag en richt me graag op mogelijkheden. Ik geloof ook dat er veel te winnen valt op het gebied van gezond blijven in plaats van het slechts bestrijden van ziekte. Leefstijl (voeding, slapen, bewegen, ontspanning, zingeving) is wat mij betreft een belangrijke factor om te betrekken in jouw behandeling.

Als GZ-psycholoog werk ik met volwassenen met uiteenlopende soorten klachten en ontwikkelingsvragen. Ik maak gebruik van o.a. Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, schematherapie, ACT en mindfulness.

“Ik kwam bij Marije na een verwijzing van de huisarts voor trauma-verwerking d.m.v. EMDR. De sessies vonden plaats in een vertrouwde sfeer, waardoor ik mezelf kwetsbaar op durfde te stellen, iets wat volgens mij nodig is voor een effectieve behandeling. Het resultaat is er dan ook naar. Ik voel me op het gebied dat behandeld werd dusdanig bevrijd dat ik er nauwelijks nog aandacht voor heb. Het is een “gewone” herinnering geworden. “

Kees (58 jaar)

Wil je met Marije in gesprek? Vraag dan nu een intake aan.