Marije Feenstra

Psychologie hoort bij mij. Ik weet niet anders dan dat ik geïnteresseerd en gefascineerd ben door wat mensen drijft. Wat maakt dat iemand doet wat hij doet en denkt wat hij denkt? Het begrijpen hiervan geeft me de mogelijkheid om te kunnen bijdragen aan ontwikkeling en gezondheid van de ander. Naast psychologie hou ik van het leven. Ik ben een optimist met een bewuste inslag; ik beoefen yoga en mindfulness, ik hou van gezond en lekker eten en het opdoen van nieuwe ervaringen op mooie plekken. Dit alles graag zoveel mogelijk op een manier die echt voedt en voldoening geeft. Dit samen draagt bij aan mijn motivatie tot het creëren van feelgood psychology.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is; evidence based behandelen, mijn behandelingen zijn zoveel mogelijk op basis van wat wetenschappelijk onderzoek laat zien dat werkt. Ik maak gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en mindfulness. Feelgood psychology kijkt naar de mens als geheel door in de behandeling oog te hebben voor mentale én lichamelijke gezondheid, ontspanning en gezond eten. Op een positieve, toegankelijke en efficiënte wijze.

In 2009 heb ik Cum Laude mijn master klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Daarna heb ik ervaring opgedaan bij een aantal grote instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. Sinds 2013 ben ik GZ-psycholoog en daarmee BIG-geregistreerd.