ANNEBEL VAN ES

Vanuit mijn interesse in de werking van de mens heb ik een passie ontwikkeld voor het helpen van mensen die in bepaalde aspecten van het leven zijn vastgelopen. Voor mij is het zeer waardevol om met mijn open blik, samen met jou, op zoek te gaan naar de oorzaak van dit vastlopen en je te begeleiden naar de oplossing. Uiteraard is dit persoonlijk en vind ik veiligheid, vertrouwen en het volgen van jouw tempo zeer belangrijk. De therapeutische relatie staat hierin absoluut centraal, waarbij ik je met respect en humor zal benaderen en waar nodig kritisch zal zijn. Door problemen in de kamer achter te laten en iets positiefs mee te nemen, zullen we elk gesprek resultaat boeken.

Tijdens de gesprekken werk ik evidence based, Hierbij maak ik gebruik van CGT (Cognitieve gedragstherapie), ACT (Acceptance and commitment therapy), EMDR en oplossingsgerichte technieken.

Na de opleiding tot Leraar Lichamelijke opvoeding ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren.Vervolgens heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Inmiddels werk ik al ruim wat jaren met veel enthousiasme met zowel kinderen, jongeren en volwassenen.